Ultima actualizare
22.01.2020
Acasă >>
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Realizare site
SARAL EXPERT CONSULT
www.saralconsult.ro
LOCALITĂŢI ÎNFRĂŢITE CU COMUNA  BEICA DE JOS

Localități înfrățite cu comuna Beica de Jos


    Înfrățirea comunei Beica de Jos cu alte localități din lume reprezintă oportunitatea de a crea o platformă pragmatică, menită să încurajeze buna colaborare între comunități, să promoveze contacte prietenești și colaborări pe plan economic și comercial, precum și să ducă la realizarea unor schimburi și cooperări în domeniul turismului, culturii, învățământului, mediu, agricultură și dezvoltare locală, evaluarea eficienței în sectorul public realizată de autoritățile administrației publice locale, standardele de calitate pentru serviciile prestate de autoritățile publice locale, etc. 
    Înfrățirile sunt expresia unității și identități europene.


    Localitatea Naro, provincia Agrigento
         Sicilia
          Republica Italiană


                                                   
                        
    Înfrățirea comunei Beica de Jos cu localitatea Naro s-a realizat la data de 01.04.2014 semnându-se Înțelegerea de cooperare. Naro este o comună în Provincia Agrigento, Sicilia din sudul Italiei cu o populație de 8.116 de locuitori care se întinde pe o suprafață de 207 km². Altitudinea medie este de 600 m. Un locuitor din Naro se numește Naresi. Sfântul protector este San Calogero.

    Site-ul internet este http://www.comune.naro.ag.it